Mpoku neemt beslissing en verandert van speler van Standard in een supporter

Mpoku neemt beslissing en verandert van speler van Standard in een supporter

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 11:14zo 15-12-2019 om 11:14

Standard neemt het zondag op tegen RSC Anderlecht. Dat zal zonder Mehdi Carcela en Paul-José Mpoku op het veld zijn. Het duo is geschorst voor de partij, al betekent dat niet dat zij hun ploeg niet kunnen helpen. Zo heeft Mpoku een opvallende beslissing genomen.

De middenvelder van Standard zal zondag toch proberen helpen. Niet als speler, maar wel als supporter. Op Instagram heeft hij aangekondigd zondag tussen de supporters te staan tijdens de partij.

In de eerste helft zal de Congolees met de Ultras Inferno postvatten achter het doel in Tribune 4. Tijdens de rust wisselt hij van kant om tussen Publik Hysterik te staan, op enkele meters van de supporters van Anderlecht.

Mpoku pakte tegen Moeskroen een rode kaart na een beenbrekende tackle. Hij kreeg aanvankelijk een schorsing van vier speeldagen (waarvan twee voorwaardelijk). Die werd na het beroep van Standard herleid tot drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws