'Castagne kan prestaties bij Atalanta verzilveren met Italiaanse toptransfer'

'Castagne kan prestaties bij Atalanta verzilveren met Italiaanse toptransfer'

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 10:42zo 15-12-2019 om 10:42

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 11:05zo 15-12-2019 om 11:05

Timothy Castagne beleeft mooie tijden in Italië. De Rode Duivel is een basispion bij Atalanta, dat in de Champions League heeft kunnen overleven. De goede prestaties van Castagne zijn ook niet onopgemerkt gebleven.

De laatste weken is Castagne niet meer weg te denken uit de basis bij Atalanta. Het heeft ervoor gezorgd dat de vleugelback zich op de lijstjes van verschillende clubs heeft gespeeld. Volgens Corrierre dello Sport zou vooral AS Roma grote interesse tonen.

Huurling Davide Zappacosta kan niet overtuigen bij AS Roma, terwijl Alessandro Florenzi mogelijk vertrekt. Het opent de deur voor een nieuwe rechtsachter bij de Romeinen. Dat zou weleens Castagne kunnen worden, al is Atalanta niet meteen geneigd om de verdediger zomaar van de hand te doen.

Een wintertransfer lijkt, gezien de Europese overwintering van Atalanta in de Champions League, vrijwel onmogelijk te zijn. Castagne heeft nog een contract tot medio 2021 bij Atalanta. Zijn marktwaarde wordt geschat op 20 miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws