Standard - Anderlecht op 'patattenveld', maar: Dat mag geen excuus zijn

Standard - Anderlecht op 'patattenveld', maar: "Dat mag geen excuus zijn"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 09:30zo 15-12-2019 om 09:30

Laatste update: zondag 15 december 2019 om 09:40zo 15-12-2019 om 09:40

Zondagmiddag wordt de topper Standard - Anderlecht gespeeld, maar dat gebeurt wel op een matig veld. Op Sclessin ligt de grasmat er slecht bij, maar een oplossing komt er niet meteen.

Volgens La Dernière Heure heeft Standard niet meteen plannen om het veld te vervangen, ook al ligt het er momenteel erbarmelijk bij. Dat was al te zien in de match tegen Arsenal van donderdag. Bovendien heeft Standard nu drie thuiswedstrijden op elf dagen, waardoor het veld alleen maar slechter zal worden.

Anderlecht-coach Frank Vercauteren ziet het probleem ook, maar wil het niet als excuus inroepen. "Ik heb de wedstrijd van Standard tegen Arsenal live gezien, het veld mag geen excuus zijn",vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Op Neerpede zijn ook niet alle terreinen goed, hoor. We hebben er voor de training niet het beste uitgekozen. Dan zijn de omstandigheden toch vergelijkbaar."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wint Standard van Anderlecht?

(506 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws