Ik heb niet alles kunnen tonen wat ik in mijn mars had bij Anderlecht

"Ik heb niet alles kunnen tonen wat ik in mijn mars had bij Anderlecht"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 08:45zo 15-12-2019 om 08:45

Alessio Castro-Montes probeert dit seizoen door te breken bij KAA Gent. Bij Anderlecht, waar hij zijn jeugdopleiding kreeg, lukte dat nooit. Volgens Castro-Montes is dat niet helemaal zijn schuld.

"Ergens heb ik nog altijd het gevoel dat ik bij paars-wit niet echt alles kon tonen wat ik in mijn mars had", vertelt hij bij Het Nieuwsblad. "Want ik kende er ook heel wat blessureleed. In mijn laatste seizoen scheurde ik mijn patellapees en de revalidatie hield me ruim zes maanden aan de kant. Toen ik pas weer fit was, liep ik ook nog eens een spierscheur in mijn quadriceps op."

Castro-Montes zette zelf dan maar een stapje terug. "Uiteindelijk koos ik om te verkassen naar de beloften van Sint-Truiden. Een goede keuze, want een jaar later zat ik al in het eerste elftal en via Eupen belandde ik uiteindelijk bij AA Gent."

Nu denkt Castro-Montes alleen nog aan KAA Gent. "Ik wil dolgraag een prijs bij kunnen schrijven op mijn palmares. De kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League was al iets bijzonders, maar een Beker van België winnen of kampioen worden, dat zou pas echt prachtig zijn. En eens kunnen voetballen tegen Messi, dat is wellicht mijn ultieme droom. Misschien volgend seizoen in de Champions League met AA Gent?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws