Lukaku-mania groeit in Milaan: Hij is nu al de leider van de groep

Lukaku-mania groeit in Milaan: "Hij is nu al de leider van de groep"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 08:30zo 15-12-2019 om 08:30

Romelu Lukaku heeft zijn start niet gemist bij Inter. Hij groeide er in een mum van tijd uit tot één van de populairste spelers. Alessandro D'Anna, voorzitter van de supportersfederatie van Inter, legt zijn succes uit.

"Romelu Lukaku werd in een paar maanden tijd de ster van de ploeg, maar niet omdat hij de beste speler ter wereld is", zo vertelt de Italiaan bij Het Nieuwsblad. "Oké, hij is goed - anders zat hij nu nog niet aan tien goals -, maar hij is vooral populair vanwege zijn karakter."

"Hij is zo bescheiden en zo… betrokken. Hij speelt met zoveel passie - passie voor ons logo, voor onze kleuren - dat je zijn hart voelt bonken. En hij is nu al het middelpunt en de leider van de groep. Als hij scoort, loopt iedereen naar hem toe. Twee weken geleden hield hij Lautaro ook tegen toen die bij de scheids ging klagen en een schorsing dreigde. En soms zie je hem het hele stadion opzwepen met z'n armen - love it!"

D'Anna vindt Lukaku zelfs beter dan Cristiano Ronaldo van concurrent Juventus. "Ronaldo is zoals Madonna of Britney Spears - een ster, die het hele jaar door de spotlights opeist. Hij is een eenzaat, die voor zichzelf speelt en na een nederlaag zijn ploegmaats afzeikt. En Lukaku is zoals Bruce Springsteen - een teamspeler. Bruce Springsteen is niks zonder de E Street Band en de E Street Band is niks zonder Bruce Springsteen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Lukaku de beste Belgische spits ooit?

(519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws