STVV krijgt pak slaag aan de Gaverbeek: Goals in cadeauverpakking

STVV krijgt pak slaag aan de Gaverbeek: "Goals in cadeauverpakking"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 08:15zo 15-12-2019 om 08:15

Nicky Hayen beleeft geen makkelijke tijden bij STVV. Tegen Zulte Waregem verloor hij ruim met 5-1. Hayen ergerde zich duidelijk aan de weggeefdoelpunten bij zijn elftal.

"Als je onze tegendoelpunten vandaag ziet, dan denk ik dat we ze stuk voor stuk in cadeauverpakking hebben weggegeven", maakt Hayen duidelijk bij Sporza. "Na de rust proberen we met goede moed te hervatten, maar incasseren we meteen een derde doelpunt en zo wordt het wel heel moeilijk."

De score liep op die manier hoog op voor STVV. "We blonken uit in fouten vandaag. 5-1 is een heel zwaar resultaat, al is Zulte Waregem voor mij toch een PO1-ploeg. Volgende week wacht er met Antwerp nog zo’n tegenstander."

Deze week raakte bekend dat Hayen nog tot het einde van het jaar coach blijft van STVV. Concreet staat hij dus nog zeker twee wedstrijden aan het roer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws