Boskamp schijnt licht op Club Brugge: Verschil met toplanden is te groot

Boskamp schijnt licht op Club Brugge: "Verschil met toplanden is te groot"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 08:00zo 15-12-2019 om 08:00

Club Brugge ligt uit de Champions League, maar krijgt wel het vangnet van de Europa League. De ambities zijn daar hoog, maar volgens Johan Boskamp kan Club Brugge best niet te veel dromen.

"Kijk naar de ploegen die er allemaal uit de Champions League wegvallen. Als je tegen Red Bull Salzburg speelt, kan je het bijvoorbeeld al schudden", geeft Boskamp aan bij Het Belang Van Limburg. "Uit de Europa League stoten ook Manchester United en Arsenal door. United won met de U14 van AZ en de tweede garnituur van Arsenal kwam terug van 2-0 tegen Standard. Zelf kreeg Brugge het niet klaar tegen de reservenploeg van Real."

Boskamp denkt dus niet dat Club heel ver raakt. "Ik hoop het wel voor ze, net als voor Gent. Maar het verschil met de toplanden is te groot. Kijk maar naar Napels-Genk. Napoli was overal beter en sneller. Allemaal logisch gezien de financiële verhoudingen. In de CL zijn alleen clubs uit de top vijf competities door. Voorheen was de charme van de knock-outfase altijd dat een underdog nog eens ver kon komen. Dat verdwijnt steeds meer.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws