Breaking news

OFFICIEEL: KAA Gent stelt 21-jarige aanvaller voor: “Veel potentieel”

Cillessen ontbreekt ook tegen Real Madrid: keeper niet meer zeker van zijn plaats

Cillessen ontbreekt ook tegen Real Madrid: keeper niet meer zeker van zijn plaats

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 14:09za 14-12-2019 om 14:09

Jasper Cillessen mist ook de wedstrijd tegen Real Madrid in de Primera Division. Dat laat Valencia weten via een persbericht op de website van de club. Er wordt gemeld dat het om een spierblessure aan het onderbeen gaat.

Verdere informatie geeft de Spaanse club niet prijs als het om de blessure gaat van de Nederlandse keeper. Het is een grote tegenvaller voor Cillessen, die ook de Champions League-wedstrijd tegen Ajax al aan zich voorbij moest laten gaan. Het is onduidelijk wanneer de keeper zijn rentree kan maken. 

Daarnaast is het nog maar de vraag of Cillessen zijn plek onder de lat zomaar weer terug kan veroveren. Valencia-coach Albert Celades is meer dan te spreken over zijn vervanger Jaume Domènech, die tegen Ajax zijn doel schoonhield. De trainer gaf al aan dat niemand zeker is van een plaats in de basis, ook Cillessen niet.

Valencia neemt het zaterdagmiddag op tegen de grootmacht uit Madrid. De ploeg van trainer Zinedine Zidane is gedeeld koploper met FC Barcelona, dat in actie komt tegen Real Sociedad. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws