Huurlingen van Club Brugge en Monaco – Fadiga en Antonucci – vieren periodetitel

13-12-2019 23:11
1

FC Volendam heeft de periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie – de Nederlandse Tweede Klasse – binnen. In eigen huis werd er met 4-1 gewonnen van MVV Maastricht. Onze landgenoten Noah Fadiga en Francesco Antonucci scoorden.

De thuisploeg had het voor rust lastig tegen MVV, maar liep in de tweede helft simpel weg bij de gasten uit Maastricht. Bij rust stond het 1-1 door doelpunten van Joeri Schroyen en Fadiga, maar treffers van Martijn Kaars, Boy Deul en Antonucci zorgden voor dolle vreugde bij de Volendammers, die hiermee verzekerd zijn van de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Club Brugge verhuurt Fadiga – de zoon van Khalilou – voor één seizoen aan Volendam. Ook Antonucci is in Nederland een huurling. AS Monaco stuurde hem voor één jaar naar Volendam. Voor Fadiga was het zijn eerste doelpunt van het seizoen. Antonucci zit al aan vier goals in de Keuken Kampioen Divisie.