KV Kortrijk geeft voorsprong tegen Moeskroen nog uit handen

13-12-2019 22:21 Laatste update: 22:21
1

KV Kortrijk blijft maar zoeken naar een overwinning. Ook tegen Moeskroen zijn de Kortrijkzanen er niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Het werd 1-2.

KV Kortrijk begon bijzonder sterk aan de partij en wist enkele kansen te creëren. Afgelopen weekend kwam Kortrijk nog verdedigend voor de dag tegen KV Mechelen, daar was vrijdagavond niets van te merken.

De kansen bleven ook komen voor Kortrijk. Moeskroen kwam niet uit onder de druk van de Kortrijkzanen en moest zich uiteindelijk ook gewonnen geven. Nog voor rust werd het 1-0 na een doelpunt van Mboyo.

KV Kortrijk ging met een goed gevoel de kleedkamers in, maar in de tweede helft werd dat al snel weggespeeld. Meteen na de pauze kwam Moeskroen al terug op gelijke hoogte met de Kerels. Fabrice Olinga zorgde voor de gelijkmaker.

Met het doelpunt herstelde Moeskroen niet enkel het evenwicht op het scorebord, maar ook op het veld. KV Kortrijk kreeg nog wel kansen, maar Moeskroen leek uiteindelijk toch te gaan winnen. Daar moest het de VAR voor bedanken, die de bezoekers een strafschop gaf. Tien minuten voor tijd werd het daardoor 1-2 na een doelpunt van Perica. Daar bleef het uiteindelijk ook bij.