'Neymar maakt zich onmogelijk bij Barça: Braziliaan dient nieuwe klacht in'

'Neymar maakt zich onmogelijk bij Barça: Braziliaan dient nieuwe klacht in'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 11:53vr 13-12-2019 om 11:53

Een terugkeer van Neymar bij FC Barcelona lijkt verder weg dan ooit. De Braziliaanse ster wilde Paris Saint-Germain afgelopen zomer maar wat graag inruilen voor de Catalanen, maar de liefde lijkt definitief over.

Volgens El Mundo staat Neymar namelijk op het punt om Barça opnieuw aan te klagen vanwege vermeende achterstallige betalingen. De 27-jarige aanvaller meent nog recht te hebben op 3,5 miljoen euro aan salarissen van de Spaanse kampioen. Volgens Neymar voert voorzitter Josep Maria Bartomeu een vete tegen hem, omdat hij in 2017 koos voor een transfer naar PSG.

Een andere zaak van Neymar tegen Barça loopt nog bij de Spaanse rechtbank. De Braziliaan stelt dat hij ook nog altijd recht heeft op een bedrag van 26 miljoen euro aan bonussen, omdat hij zijn contract verlengde in Camp Nou. De Catalanen vinden juist dat Neymar negen miljoen moet terugbetalen, aangezien hij zijn verbintenis niet uitdiende en naar Parijs vertrok.

Het is opvallend te noemen dat beide partijen rollend over straat gaan: afgelopen zomer deed Barça er alles aan om hem terug te halen en Neymar wilde niets liever dan dat. Een terugkeer lijkt nu vrijwel uitgesloten. De dribbelaar benadrukte de afgelopen maanden al meermaals dat hij het weer helemaal naar zijn zin heeft bij PSG.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws