Mbokani is duidelijk over nieuwe terugkeer naar Anderlecht: Niet mijn fout

Mbokani is duidelijk over nieuwe terugkeer naar Anderlecht: "Niet mijn fout"

13-12-2019 08:15
7

Dieumerci Mbokani kon na een sterk jaar bij Antwerp FC gratis de overstap naar RSC Anderlecht maken, maar Michael Verschueren zag een terugkeer – gezien zijn loon en leeftijd – niet zitten. Anderlecht lijkt de kans op een comeback van Mbokani dan ook verkeken te hebben.

De Antwerp-spits sluit namelijk uit dat hij alsnog als speler terugkeert naar Anderlecht. "Nee nee, Anderlecht niet. Als zij me nu een aanbieding doen, zou ik weigeren. Ze hadden de voorbije twee jaar de kans om me gratis te halen, terwijl ze wisten dat ik er best wou terugkeren. Maar pff, daar praat ik niet graag over - de fout lag bij hen, niet bij mij", vertelt Mbokani in Het Nieuwsblad.

"Ik zag hun sportief directeur (Michaël Verschueren, nvdr.) net nog op tv zeggen dat mijn eisen te hoog lagen. Maar het is toch normaal dat ik veel vraag? Enfin, het was niet veel, voor Anderlecht was het een normaal bedrag. Ze hebben toch andere spelers voor veel geld binnengehaald?", gaat de Antwerp-spits verder.

Na zijn spelersloopbaan
Na zijn carrière als speler overweegt Mbokani wel een terugkeer naar Anderlecht. "Soit, ik wil niks slechts zeggen over Anderlecht - het blijft mijn club, waar ik mijn carrière begon, en ik woon er ook niet ver van... (grijnst) Ik sluit niet uit dat ik er ooit nog terugkeer. Is het niet als speler, dan in een andere functie."