'Vergeet Diagne, Galatasaray wil Boli voor de neus van Anderlecht vastleggen'

'Vergeet Diagne, Galatasaray wil Boli voor de neus van Anderlecht vastleggen'

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 07:46vr 13-12-2019 om 07:46

Laatste update: vrijdag 13 december 2019 om 07:46vr 13-12-2019 om 07:46

Yohan Boli (26) vertrekt komende winter bij STVV, dat staat vast. Enkel zijn nieuwe bestemming is nog niet gekend. RSC Anderlecht trekt nadrukkelijk aan zijn mouw, maar nu komt er ook interesse uit het buitenland.

Zo schrijft Het Laatste Nieuws dat Galatasaray haar zinnen op Boli heeft gezet. De Turkse topclub zit in spitsennood en kijkt daarom uit naar versterking. Even leek een terugkeer van Mbaye Diagne, die uitgeleend wordt aan Club Brugge, een optie. De voorzitter van Galatasaray liet echter verstaan dat Diagne gewoon in Brugge het seizoen uitdoet.

Anderlecht krijgt zo dus met concurrentie te maken. In eigen land tonen Club Brugge, KRC Genk en Zulte Waregem dan wel interesse, geen van hen is zo concreet als paars-wit. Boli zelf feliciteerde zijn maatje Wilfried Bony (met zijn verjaardag) deze week in een Anderlecht-shirt, waardoor de voorkeur van de STVV-spits ook gekend lijkt.

Nu is het zaak om op clubniveau een akkoord te vinden. STVV wil naar verluidt ruim twee miljoen euro vangen voor Boli. Afwachten of Anderlecht het haalt van Galatasaray.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Boli een goede aankoop zijn voor Anderlecht?

(3832 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws