Mbokani sluit vertrek bij Antwerp niet uit: Als ik een mooi voorstel krijg

Mbokani sluit vertrek bij Antwerp niet uit: "Als ik een mooi voorstel krijg"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 07:00vr 13-12-2019 om 07:00

Dieumerci Mbokani (34) is goed op weg om topschutter te worden bij Royal Antwerp FC. Na dit seizoen is de ervaren aanvaller einde contract op de Bosuil. Een verlengd verblijf is mogelijk, al staat Mbokani ook open voor een lucratief avontuur.

Zo zou een overgang naar China wel een optie zijn voor de Antwerp-spits. "Ik sta daarvoor open, maar het moet de juiste club en competitie zijn. Onlangs kreeg ik een aanbieding uit Oezbekistan - hoelang zou dat vliegen zijn, een uur of zes? Dat zei me niks. Dat zou ná dit seizoen kunnen, maar ik heb het nu over januari", aldus Mbokani in Het Nieuwsblad.

"Mijn bedoeling is om het seizoen bij Antwerp uit te doen, hoor, ik voel me hier goed en zit nergens anders met mijn hoofd. Maar je weet nooit. Als ik een mooi voorstel krijg, eentje dat niet te weigeren valt en waarvan ook de club beter wordt, waarom zou een transfer dan niet kunnen? Dan gaan we daar alleszins met de voorzitter en met D'Onofrio over praten", besluit Mbokani.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Speelt Mbokani volgend seizoen nog voor Antwerp?

(406 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws