Berge legt vinger op de wonde: Over de zes wedstrijden niet goed genoeg

Berge legt vinger op de wonde: "Over de zes wedstrijden niet goed genoeg"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 21:26di 10-12-2019 om 21:26

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 22:00di 10-12-2019 om 22:00

KRC Genk verlaat het Champions League-toneel met een zware 4-0 nederlaag op het veld van Napoli. De Limburgers hebben een zwakke Europese campagne achter de rug. Dat beseft ook Sander Berge.

"We hebben helemaal niet goed gespeeld. We hebben getoond dat we niet goed genoeg zijn voor dit niveau. We verloren te veel wedstrijden met een groot verschil. We moeten toegeven dat deze groep veel te sterk was voor ons", vertelde Berge na de wedstrijd aan VIER.

Genk slikte twintig doelpunten in zes Champions League-wedstrijd. Dat is wel erg veel. "We hebben goede momenten, maar dan maken we plots vreemde fouten. We slikken te gemakkelijk goals en dat gebeurt steeds opnieuw. Hopelijk kunnen we sneller bijleren."

"Op dit niveau gaat het gewoon te snel voor ons. Het was natuurlijk een frustrerende campagne. Onze mentaliteit was niet goed genoeg. Dit was een platform om ons te bewijzen, maar we waren over de hele zes wedstrijden niet goed genoeg", besloot Berge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws