KRC Genk gaat met de billen bloot tegen Napoli en eindigt met één punt

KRC Genk gaat met de billen bloot tegen Napoli en eindigt met één punt

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 20:44di 10-12-2019 om 20:44

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 20:51di 10-12-2019 om 20:51

KRC Genk heeft zijn Champions League-campagne niet goed afgesloten. De Limburgers gingen met de billen bloot het veld van Napoli en gingen ten onder met 4-0.

KRC Genk kwam al meteen op achterstand in de beginfase. Debutant Maarten Vandevoordt ging de fout in na korte pressing van Dries Mertens. Goaltjesdief Milik kon profiteren en de vroege 1-0 binnenprikken. Na een kwartier spelen had Onuachu een grote kans, maar de aanvaller legde de kans naast.

Na 25 minuten verdubbelde Napoli zijn voorsprong. Milik schoot een voorzet knap voorbij Vandevoordt en maakte zo zijn tweede van de avond. Vervolgens werd de bal op de stip gelegd na een betwistbare fout van Vandevoordt. Milik kon zo zijn hattrick completeren. Vlak voor rust kreeg Onuacho nog een grote kans, maar de bal vloog over.

In de tweede helft kwam KRC Genk nog een paar keer opzetten, maar Napoli kwam nooit echt onder druk. Rode Duivel Mertens maakte er nog 4-0 van met een panenka. Zo eindigt KRC Genk met één schamel puntje en kon het niet winnen in het kampioenenbal.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws