Waasland-Beveren en Lokeren leveren bijzonder flauwe oefenversie van derby af

Waasland-Beveren en Lokeren leveren bijzonder flauwe oefenversie van derby af

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 16:58di 10-12-2019 om 16:58

Het zijn donkere tijden voor de voetbalfans in het Waasland. Zowel Waasland-Beveren als Sporting Lokeren vecht tegen de degradatie, respectievelijk in Eerste Klasse A en Eerste Klasse B. In een gezamenlijke oefenwedstrijd hoopten de twee teams vertrouwen te tanken, maar daar lijkt geen sprake van. Het duel eindigde op 0-0.

Voor beide ploegen is het niet al te gemakkelijk om het doel te vinden in competitieverband. Het oefenduel van dinsdag bracht helaas geen soelaas. Aan beide kanten kwamen voornamelijk spelers in actie die in de competitie weinig aan spelen toe komen. Waasland-Beveren probeerde er in de eerste helft nog wel wat van te maken, maar veel leverde dat niet op.

Dé kans van de match was wel een bizarre: via een verdediger ging de bal tegen beide doelpalen, waarna Din Sula onbegrijpelijk miste. Voor het overige speelden de Wase rivalen echter weinig klaar. Na de pauze zakte het niveau pas helemaal weg. Zo eindigde het duel zoals het begon, op 0-0.

Voor Waasland-Beveren begint het stilaan vijf voor twaalf te worden. Na achttien speeldagen staat de fusieclub nog steeds voorlaatste, met slechts drie punten voorsprong op rode lantaarn Cercle Brugge. Dit weekend trekt Waasland-Beveren naar KRC Genk. Lokeren daarentegen staat allerlaatste in 1B. In de huidige periode pakte het nog maar één punt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Hoe eindigt het seizoen voor Waasland-Beveren en Lokeren?

(187 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws