Youth League: KRC Genk is uitgeschakeld na gelijkspel op Napoli

Youth League: KRC Genk is uitgeschakeld na gelijkspel op Napoli

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 14:47di 10-12-2019 om 14:47

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 15:07di 10-12-2019 om 15:07

Het zag er veelbelovend uit voor KRC Genk in de Youth League, maar na een 0-0 gelijkspel op de laatste speeldag tegen Napoli eindigt KRC Genk met acht punten en op een derde plaats.

KRC Genk won deze campagne van Napoli en Liverpool. Met acht punten uit zes wedstrijden valt KRC Genk echter net uit de boot. Op de laatste speeldag wist het niet te scoren tegen de laatste in de groep dat twee punten telt, Napoli.

Daardoor stoten RB Salzburg en Liverpool door die momenteel overigens nog bezig zijn (2-0 voorsprong voor RB Salzburg bij de rust). KRC Genk eindigt zo op de derde plek met 8 punten. RB Salzburg telt momenteel 13 punten en Liverpool 10 punten.

De eerste in de groep stoot rechtstreeks door naar de volgende ronde. De nummer twee speelt barragewedstrijden tegen de winnaars van het kampioenenspoor. Daar nemen echter geen Belgische clubs aan deel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws