Onweer bij Napoli voor match tegen KRC Genk: ‘Opvolger Ancelotti staat klaar’

Onweer bij Napoli voor match tegen KRC Genk: ‘Opvolger Ancelotti staat klaar’

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 15:15di 10-12-2019 om 15:15

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 15:17di 10-12-2019 om 15:17

Het blijft onweren bij Napoli. Ook voor de match tegen KRC Genk is het onrustig. La Gazetta dello Sport meldt dat Carlo Ancelotti de laan zal worden uitgestuurd.

Ongeacht het resultaat zou het lot van Ancelotti beslecht zijn bij Napoli. Gennaro Gattuso zou vervolgens worden aangesteld als de opvolger. “De koffer van een coach staat altijd klaar. Je kunt ze nooit uitpakken”, liet Ancelotti nog weten op de persconferentie. “Ik denk dat het normaal is dat een trainer in vraag gesteld wordt in dit soort situatie. Het maakt me niet bang. Ik heb zoiets al meegemaakt in het verleden.”

Tegenover het radiostation Kiss Kiss sprak voorzitter De Laurentiis nochtans vorige week nog zijn vertrouwen uit. “Mijn vertrouwen in Ancelotti als coach en als persoon is onvoorwaardelijk en nooit verdwenen. Het zou een fout zijn om nu een beslissing te nemen over de toekomst. De rust moet terugkeren.” Niets lijkt aldus minder waar en Ancelotti zou niet lang meer bij Napoli blijven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een terechte beslissing?

(104 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws