Verschaeren moet afrekenen met zoon van Sven Nys én gewichthefster

Verschaeren moet afrekenen met zoon van Sven Nys én gewichthefster

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 12:30di 10-12-2019 om 12:30

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 13:07di 10-12-2019 om 13:07

De nominaties voor Sportman en Sportvrouw Van Het Jaar zijn maandagavond bekendgemaakt. Ook voor de Belofte Van Het Jaar zijn er drie genomineerden, waaronder Yari Verschaeren. 

De verkiezing wordt georganiseerd door Sportspress, de organisatie van Belgische sportjournalisten. Die heeft per categorie een selectie van drie kandidaten gemaakt. In totaal worden er zes prijzen uitgereikt, met ook nog prijzen voor de beste coach, de beste ploeg en de beste paralympiër.

Verschaeren zou de beste belofte van het jaar kunnen worden. Hij werd in 2019 voor het eerst Rode Duivel en was ook een lichtpuntje binnen de ploeg van Anderlecht. Veldrijder Thibau Nys kan de prijs ook winnen. De derde genomineerde is de jonge gewichthefster Nina Sterckx. 

Op 21 december komt Verschaeren pas te weten of hij in de prijzen valt. In de categorie Ploeg zijn de Rode Duivels genomineerd. Philippe Clement kan dan weer in de prijzen vallen als beste coach.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Gaat Verschaeren de prijs winnen?

(151 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws