LIVE: KRC Genk roemloos ten onder op het veld van Napoli

LIVE: KRC Genk roemloos ten onder op het veld van Napoli

10-12-2019 11:43 Laatste update: 20:50
16

KRC Genk neemt het dinsdagavond op tegen Napoli. Met amper één of vijftien is KRC Genk wel al uitgeschakeld, maar het kan nog voor de eer spelen. In de heenmatch werd het 0-0. Volg hier bij VoetbalPrimeur.be de wedstrijd en alles daaromheen LIVE op de voet.

Napoli kent geen al te best seizoen. De Italianen willen dan ook koste wat het kost de volgende ronde van de Champions League halen. Het lot van coach Carlo Ancelotti lijkt echter sowieso beslecht. Italiaanse media melden dat Gennaro Gattuso het stokje zal overnemen.

KRC Genk wil op de laatste speeldag van de Champions League toch punten pakken. De Limburgers wachten nog op een eerste driepunter in het kampioenenbal. Thuis tegen Napoli werd tot nu toe het enige puntje van de campagne binnengehaald.

OPSTELLING Napoli: Meret - Di Lorenzi, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Callejon, Alan, Fabian, Zielinski - Mertens, Milik.

OPSTELLING KRC Genk: Vandevoordt - Maehle, Dewaest, Lucumi, De Norre- Ito, Hrosovsky, Berge, Paintsil - Onuachu, Samatta.