Hazard krijgt steun van ex-bondscoach: Daar wordt er anders gespeeld

Hazard krijgt steun van ex-bondscoach: "Daar wordt er anders gespeeld"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 11:30di 10-12-2019 om 11:30

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 13:07di 10-12-2019 om 13:07

René Vandereycken komt de laatste jaren nog weinig in de media, maar aan de Spaanse krant AS gaf hij wél een interview. In dat interview had hij het onder meer over Madrilenen Eden Hazard en Thibaut Courtois.

Hij vindt de kritiek op beide Rode Duivels overdreven. "Hazard komt van de Premier League, waar er anders gespeeld wordt. Ook de tactiek is verschillend. Spelers hebben een half, of zelfs volledig, seizoen nodig om zich aan te passen. Eden was daarnaast ook nog eens geblesseerd. Hij gaat de komende jaren fantastische dingen doen bij Real", benadrukt Vandereycken.

Ook met Courtois komt het wel goed, denkt Vandereycken. "Hij werd soms zonder reden bekritiseerd. Het was niet zijn schuld dat Real niet goed speelde. Courtois kreeg kritiek, omdat veel journalisten en fans contact hebben/hadden met Keylor Navas, de vorige doelman. Oké, die won de Champions League. Maar Navas speelde niet meer bij Real, omdat Courtois beter is. De kritiek op Thibaut was erover."

Vandereycken werd eigenlijk geïnterviewd naar aanleiding van de match Club Brugge - Real Madrid uit 1976. Club zorgde toen voor een stunt door 2-0 te winnen in Europacup I, mét Vandereycken als basisspeler. Stunt Club Brugge woensdag nog een keer?

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws