Ik heb op die leeftijd nooit iemand beter gezien dan Vandevoordt

"Ik heb op die leeftijd nooit iemand beter gezien dan Vandevoordt"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 10:30di 10-12-2019 om 10:30

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 10:46di 10-12-2019 om 10:46

Maarten Vandevoordt maakt dinsdagavond waarschijnlijk zijn debuut bij KRC Genk. De amper zeventienjarige keeper straalt al vertrouwen uit. Wesley Sonck is niet verbaasd.

"Ik denk niet dat ik al iemand beter gezien heb op zijn leeftijd", aldus Sonck bij Sporza. "Hij is onwaarschijnlijk zowel met de voeten als de handen. Ik moet opletten wat ik zeg, want ik hoop voor hem dat het niet te snel gaat. Hij wordt wel goed begeleid door de keepertrainers bij Genk."

Sonck hoopt nu dat Vandevoordt mag blijven staan. "Zijn houding in doel is geweldig. Het gevaar is dat hij eens een misser zal maken, want Genk speelt nog niet fantastisch, maar daar moeten we dan doorkijken. Tegen Cercle werd hij niet geholpen door Dewaest en Lucumi. Het was via Dewaest dat hij een goal tegen kreeg. Hij pakte alles wat hij kon pakken."

Vandevoordt laat zich duidelijk niet gek maken. "Hij redde zich ongelooflijk uit bepaalde situaties. Alsof hij er al jaren stond. Hij is ook erg goed met de voeten."Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Blijft Vandevoordt nummer één van Genk tot het einde van het seizoen?

(2070 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws