Transfer op til: 'Club Brugge kan op 20 december eerste winteraanwinst vastleggen'

Transfer op til: 'Club Brugge kan op 20 december eerste winteraanwinst vastleggen'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 09:31di 10-12-2019 om 09:31

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 09:31di 10-12-2019 om 09:31

Club Brugge gaat als een wervelwind door de Belgische competitie. Wel ontbreekt het de Bruggelingen vaak aan efficiëntie. In dat opzicht overweeg Club de komst van een nieuwe spits, al tekent er binnenkort wellicht ook een jong talent.

Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat Club Brugge de komst van Youssouph Badji bijna kan afronden. De Senegalees mag op 20 december zijn achttiende verjaardag vieren, waarna hij als niet-Europeaan zijn handtekening  bij Club Brugge mag zetten. Blauw-Zwart heeft Badji al een tijd op het oog, maar het kan hem kort voor de jaarwisseling dan toch vastleggen.

Badji is dan nog wel geen achttien jaar, toch werd de spits al opgeroepen voor de nationale ploeg van Senegal. De jongeling zal bij Club Brugge niet meteen starten bij de A-kern, al kan daar snel verandering in komen.

Mogelijk gaat Club Brugge op de transfermarkt ook nog op zoek naar een meteen inzetbare aanvaller. Yohan Boli is een naam die wordt genoemd, maar ook Igor De Camargo is een optie voor Blauw-Zwart.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws