Sporting Lokeren neemt harde maatregelen: Wie niet horen wil, moet voelen

Sporting Lokeren neemt harde maatregelen: "Wie niet horen wil, moet voelen"

10-12-2019 08:16 Laatste update: 09:36

Sporting Lokeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Na een wanprestatie tegen KSV Roeselare staan de Waaslanders troosteloos laatste in 1B. Coach Stijn Vreven en Louis de Vries kondigen grote veranderingen aan op Daknam.

Zo overweegt Lokeren om enkele spelers naar de B-kern te verwijzen. Dit komt door het feit dat Vreven een gebrek aan mentaliteit opmerkte bij een aantal spelers. "Er zullen keuzes gemaakt worden, al moet ik desnoods met twaalf verder", vertelt de Limburger in Het Nieuwsblad.

"Wie niet horen wil, moet maar voelen", treedt De Vries zijn trainer bij. "We gaan deze week snoeien in de kern. We willen harder werken met minder spelers. Wie die slachtoffers zullen zijn? Die oefening is onze trainer nog aan het maken en zal deze week wel duidelijk worden."

Transfers
Lokeren bekijkt ook of er komende winter inkomende transfers gedaan worden. "We hebben er met de trainer over gebabbeld, maar er is nog niks beslist", aldus de Vries. "En als we een transfer doen, moet het een directe meerwaarde zijn, want er is geen tijd om zich aan te passen."