Sporting Lokeren neemt harde maatregelen: Wie niet horen wil, moet voelen

Sporting Lokeren neemt harde maatregelen: "Wie niet horen wil, moet voelen"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 08:16di 10-12-2019 om 08:16

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 09:36di 10-12-2019 om 09:36

Sporting Lokeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Na een wanprestatie tegen KSV Roeselare staan de Waaslanders troosteloos laatste in 1B. Coach Stijn Vreven en Louis de Vries kondigen grote veranderingen aan op Daknam.

Zo overweegt Lokeren om enkele spelers naar de B-kern te verwijzen. Dit komt door het feit dat Vreven een gebrek aan mentaliteit opmerkte bij een aantal spelers. "Er zullen keuzes gemaakt worden, al moet ik desnoods met twaalf verder", vertelt de Limburger in Het Nieuwsblad.

"Wie niet horen wil, moet maar voelen", treedt De Vries zijn trainer bij. "We gaan deze week snoeien in de kern. We willen harder werken met minder spelers. Wie die slachtoffers zullen zijn? Die oefening is onze trainer nog aan het maken en zal deze week wel duidelijk worden."

Transfers
Lokeren bekijkt ook of er komende winter inkomende transfers gedaan worden. "We hebben er met de trainer over gebabbeld, maar er is nog niks beslist", aldus de Vries. "En als we een transfer doen, moet het een directe meerwaarde zijn, want er is geen tijd om zich aan te passen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zal Lokeren degraderen uit het profvoetbal?

(333 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws