Haalt Genk een nieuwe doelman? Ik heb het er met de coach al over gehad

Haalt Genk een nieuwe doelman? "Ik heb het er met de coach al over gehad"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 07:16di 10-12-2019 om 07:16

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 09:36di 10-12-2019 om 09:36

KRC Genk gaf na enkele mindere wedstrijden van Gaëtan Coucke (21) de kans aan Maarten Vandevoordt (17). Die laatste maakte bij zijn debuut al indruk. Toch overweegt Genk om komende wintermercato een extra  doelman in huis te halen.

"Ik zeg op dit moment niet ja, maar ook niet neen", aldus technisch directeur Dimitri de Condé in Het Nieuwsblad. "We moeten dat intern bespreken, ik heb het er met de coach al over gehad", gaat de sportieve baas van Genk verder.

Al wil de Condé nog even de komende weken afwachten. "Het zal afhangen van de manier waarop onze keepers zich de volgende weken profileren. Nadien gaan we na wat de beste keuze voor onze jonge doelmannen is. Zowel Vandevoordt als Coucke heeft veel potentieel."

Danny Vukovic is nog even buiten strijd met een ernstige achillespeesblessure, die hij in augustus opliep. Een ervaren doublure voor Vandevoordt of een nieuwe eerste doelman zijn opties voor Genk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Genk een extra doelman halen?

(978 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws