UPDATE: 'Anderlecht en Club Brugge krijgen stevige concurrentie voor Boli'

UPDATE: 'Anderlecht en Club Brugge krijgen stevige concurrentie voor Boli'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 07:00di 10-12-2019 om 07:00

Laatste update: dinsdag 17 december 2019 om 16:30di 17-12-2019 om 16:30

Yohan Boli (26) wordt gegeerd door RSC Anderlecht en Club Brugge, dat raakte maandag al bekend. Maar volgens Het Laatste Nieuws is er wel meer interesse voor de aanvaller  van STVV. Al moet Boli minstens twee miljoen euro kosten.

De krant meldt dat er vanuit de Jupiler Pro League interesse is van Anderlecht, Club Brugge, maar ook KRC Genk en Zulte Waregem. Daarnaast tonen ook clubs uit het Midden-Oosten, net als enkele Engelse teams, interesse in de Boli.

Op dit moment is Anderlecht wel het meest concreet. De Brusselaars zijn dringend op zoek naar een scorende spits, waardoor zij de forcing voeren. Het feit dat Jacques Liechtenstein – naar verluidt 'een nauwe vriend' van Vincent Kompany – de belangen van Boli behartigt, kan mogelijk in het voordeel van Anderlecht zijn.

Daar hangt echter een stevig prijskaartje aan vast. "Hij moet zeker twee miljoen euro opleveren", vertelt vader Roger Boli. "Dat is spotgoedkoop. In andere omstandigheden zou mijn zoon nu zes miljoen waard zijn. (zwijgt even) De kans dat we nog verlengen, is klein."

UPDATE: Het lijstje geïnteresseerden voor Boli wordt steeds groter, aldus La Derniére Heure. Naast Anderlecht, Club Brugge, KRC Genk en Zulte Waregem wordt de STVV-spits nu ook gelinkt aan verschillende clubs uit het buitenland. In totaal gaat het om een tiental teams.

Concreet gaat het om Brighton & Hove Albion, Bordeaux en Galatasaray. Ook uit de Bundesliga én uit Qatar, China en Saoedi-Arabië is er interesse voor Boli. Voor STVV is dit een goede zaak, want zij mikken op een transfersom om en bij de twee à drie miljoen euro.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Boli een goede aankoop zijn voor Anderlecht?

(3832 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws