Club Brugge wordt getipt: 'Waarom Dessers niet aantrekken?'

Club Brugge wordt getipt: 'Waarom Dessers niet aantrekken?'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 23:20ma 09-12-2019 om 23:20

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 23:27ma 09-12-2019 om 23:27

Club Brugge zal in januari opnieuw de transfermarkt op gaan. Daarin lijkt een spits prioriteit nummer één te worden. Men zoekt bij Blauw-Zwart naar een targetspits die Mbaye Diagne kan vervangen. Wordt dat een oude bekende?

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge interesse toont in Igor De Camargo. Volgens Het Laatste Nieuws moet men echter voor een jongere spits gaan. Eentje uit het buitenland en niet noodzakelijk een targetspits.

'Het échte probleem is een gebrek aan efficiëntie bij de spitsen', analyseert het dagblad. 'Okereke, Tau, Dennis en Diatta blinken momenteel niet uit in doeltreffendheid. Club heeft iemand nodig die de ballen gewoon binnenjast.'

Het geeft ook meteen een suggestie: Cyriel Dessers. 'In plaats van nog maar eens een dure gok op huurbasis, waarom niet inzetten op een jong Belgisch talent met een marktwaarde van amper 1 miljoen euro. Club heeft die centen alvast in kas door de Champions League-kwalificatie.'

Onze landgenoot is in de Eredivisie momenteel topschutter bij Heracles. Hij scoorde maar liefst elf keer in vijftien wedstrijden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou Dessers een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

(472 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws