KRC Genk is klaar voor Napoli, maar ziet nog basispion uitvallen

KRC Genk is klaar voor Napoli, maar ziet nog basispion uitvallen

09-12-2019 19:45 Laatste update: 19:48

Dinsdagavond neemt KRC Genk het in de Champions League op tegen Napoli. Genk is al uitgeschakeld, maar wil in Italië met opgeheven hoofd afsluiten. Volgens coach Hannes Wolf is dat zeker niet onmogelijk. Het zal wel zonder Carlos Cuesta moeten gebeuren.

"Met Napoli treffen we een ploeg met veel kwaliteiten", vertelt Wolf in Het Nieuwsblad. "Het team telt overal sterke spelers en wil zich plaatsen voor de volgende ronde. Ze zullen zich voor honderd procent geven, maar dat moeten wij ook doen. Het waren zware weken, met veel speelminuten, maar mijn sterkste ploeg zal spelen. Als we de ruimtes vinden kunnen we voor gevaar zorgen. In een wedstrijd is alles mogelijk."

Bij Napoli rommert het in ieder geval stevig. Voorzitter Aurelio De Laurentiis staat lijnrecht tegenover zijn eigen spelers. "Ik weet dat Napoli geen makkelijke periode doormaakt, dat was ook tegen Udinese (1-1, red.) te zien. Napoli zal er dus op gebrand zijn te winnen. Maar wij moeten niet alleen denken aan verdedigen, maar ook aan aanvallen. We zullen ons uiterste best doen om te winnen. In de heenmatch konden we een punt pakken."

Wolf kan in die laatste match niet rekenen op Carlos Cuesta. Hij haakte op het nippertje nog af met een blessure. 

No Poll