Wolf gaat niet roteren tegen Napoli: We willen hier nog iets rapen

Wolf gaat niet roteren tegen Napoli: "We willen hier nog iets rapen"

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 19:21ma 09-12-2019 om 19:21

KRC Genk speelt dinsdag op het veld van Napoli zijn zesde en laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. In de heenwedstrijd pakten de Limburgers hun enige punt tot dusver. Coach Hannes Wolf hoopt dat zijn ploeg die prestatie kan herhalen in Zuid-Italië.

Genk heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn Champions League-deelname, maar Wolf blijft strijdvaardig. "We willen hier nog iets rapen. In de Champions League speel je altijd met als doel punten te pakken, maar met Napoli treffen we een ploeg met veel kwaliteiten", vertelde de Duitser volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie.

"Het team telt overal sterke spelers en wil zich plaatsen voor de volgende ronde. Ze zullen zich voor honderd procent geven, maar dat moeten wij ook doen. Het waren zware weken, met veel speelminuten, maar mijn sterkste ploeg zal spelen. Als we de ruimtes vinden kunnen we voor gevaar zorgen. In een wedstrijd is alles mogelijk."

De ploeg van Dries Mertens kent momenteel een moeilijke seizoen in de Serie A. "Ik weet dat Napoli geen makkelijke periode doormaakt, dat was ook tegen Udinese. Napoli zal er dus op gebrand zijn te winnen. Maar wij moeten niet alleen denken aan verdedigen, maar ook aan aanvallen. We zullen ons uiterste best doen om te winnen", besloot Wolf.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws