UPDATE: ‘Club Brugge wil stokje steken voor transferplannen Anderlecht’

UPDATE: ‘Club Brugge wil stokje steken voor transferplannen Anderlecht’

09-12-2019 12:10 Laatste update: 13:44
48

RSC Anderlecht is druk bezig om zich in de wintermercato te versterken. Volgens Het Laatste Nieuws zou paars-wit ook willen shoppen in de Jupiler Pro League. Yohan Boli van STVV moet de aanval komen versterken.

Boli zijn contract loopt eind dit seizoen af en als STVV nog iets wil verdienen aan de Ivoriaan zal het nu moeten verkopen. ‘Volgens onze info toont de recordkampioen concrete belangstelling om Boli in januari aan te trekken. Naargelang de bron zijn er zelfs al (afrondende?) onderhandelingen aan de gang’, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Anderlecht weet dat het Boli voor een financieel haalbare prijs kan halen door zijn contractsituatie. Bij paars-wit moet de Ivoriaan de concurrentie aangaan met Kemar Roofe. Isaac Kiese Thelin komt niet meer in de planenn voor en Landry Dimata is nog geblesseerd. Naar verluidt is er ook interesse uit Engeland en het Midden-Oosten voor Boli.

Update: Volgens Het Belang van Limburg is ook Club Brugge geïnteresseerd in Yohan Boli. Die interesse zou na de onderlinge confrontatie van afgelopen speeldag steviger zijn geworden. Club Brugge wil zo een stokje steken voor de transferplannen van Anderlecht. Paars-wit is naarstig op zoek naar een aanvaller.

No Poll