'Club Brugge is Man City en Celtic te snel af voor Ecuadoriaanse international'

'Club Brugge is Man City en Celtic te snel af voor Ecuadoriaanse international'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 09:57ma 09-12-2019 om 09:57

Laatste update: maandag 9 december 2019 om 11:00ma 09-12-2019 om 11:00

Club Brugge is op weg naar Europese overwintering. Slaagt het in haar opzet, dan krijgt het na de winterstop alweer heel wat drukke weken voor de boeg. Daar wil Club Brugge nu al op anticiperen met extra versterking.

Eerder raakte al bekend dat men bij Club Brugge denkt aan een nieuwe spits, maar ook op het middenveld zou er versterking bij kunnen komen. Volgens The Scottish Sun heeft Blauw-Zwart zelfs al een akkoord bereikt met Jose Cifuentes, een twintigtigjarige Ecuadoriaan.

De controlerende middenvelder, die al drie speelde voor de nationale ploeg van Ecuador, komt in eigen land momenteel uit voor Universidad Catolica, waar hij één van de absolute sterkhouders is. Zijn goede prestaties leverde hem ook heel wat interesse op. Zo hadden ook Celtic en Manchester City de middenvelder in het vizier.

Toch heeft Club Brugge de strijd om Cifuentes gewonnen. Man City was niet bereid om de vraagprijs neer te leggen en Club Brugge schotelde een interessanter project dan Celtic voor. Bij Club Brugge zal hij de strijd met onder andere Mats Rits, Eder Balanta en Ruud Vormer moeten aangaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws