'STVV lijkt Hayen te schrappen van het lijstje, gesprekken met andere kandidaten'

'STVV lijkt Hayen te schrappen van het lijstje, gesprekken met andere kandidaten'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 07:14ma 09-12-2019 om 07:14

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 09:36di 10-12-2019 om 09:36

Sint-Truiden heeft na het ontslag van Marc Brys nog geen nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Momenteel staat Nicky Hayen nog aan het roer.

Het Nieuwsblad meldt dat STVV vandaag rond de tafel gaat met hoofdtrainer Nicky Hayen. “Wij zullen later deze week nog een keer samenzitten om alles verder te evalueren”, reageert voorzitter David Meekers. Emilio Ferrera wordt alvast genoemd als mogelijke nieuwe coach.

“Er lopen op dit moment geen concrete onderhandelingen met potentiële nieuwe coaches, dus voorlopig behouden we het vertrouwen in Nicky Hayen, die sowieso bij de club moet blijven. Als het niet als T1 is, dan wel in een andere functie. Maar voorlopig krijgt hij voor de volle honderd procent het vertrouwen.”

Hayen baalde na het late doelpunt van Club Brugge, maar zag een sterke tweede helft van STVV. De coach kent zijn toekomst bij de club zelf niet. “De afspraak was dat ik drie matchen zou overnemen en dat we dan de balans zouden opmaken. Ik heb me er nog op geen enkel moment zorgen over gemaakt. Niet dat ik geen ambitie heb om hoofdtrainer te worden, maar het is aan de club om die knoop door te hakken”, aldus Hayen.

UPDATE: Hayen wordt wellicht niet de nieuwe T1 van STVV. Volgens Het Nieuwsblad deed het de voorbije wedstrijden goed, toch vindt het bestuur dat  de Truienaar een gebrek aan ervaring heeft. Intussen gaan de gesprekken met de andere kandidaten verder.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet STVV met Hayen doorgaan?

(272 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws