Middenveld met Tielemans oogst lof: Beste trio in de Premier League

Middenveld met Tielemans oogst lof: "Beste trio in de Premier League"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 23:44zo 08-12-2019 om 23:44

 Leicester City blijft zijn indrukwekkende zege reeksvoortzetten. Vooral het middenveld, met onder andere Youri Tielemans, oogst erg veel lof.  

Na de mindere prestaties van Manchester City, lijken de Foxes dé uitdager van Liverpool te zullen worden in de Engelse titelstrijd. De sterke prestaties van Leicester zijn vooral te danken aan een ijzersterk trio op het middenveld, waar ook Tielemans deel van uitmaakt.

Liverpool icoon Graeme Souness is onder de indruk. "Ik zie momenteel geen beter Premier League trio op het middenveld dan Tielemans-Ndidi-Maddison", citeert Sky Sports de Schot. Souness looft onder andere het harde werk en de slimme passing van de Rode Duivel.

Leicester City is echter sterk op alle posities van het veld. "Het is een indrukwekkende ploeg die ook sterk is in de breedte. Het is een mooie mix van verschillende types", analyseert Souness. Een van die spelers die voor kwaliteit in de breedte zorgt is Dennis Praet. Hij moet momenteel tevreden zijn met een rol als back-up op het middenveld maar vergaart toch zijn speelminuten. Zo zette hij Jamie Vardy met een knappe assist op weg naar een doelpunt.

Leicester City staat momenteel op de tweede plek en volgt op acht punten van leider Liverpool. Op 26 december ontvangt Leicester City de mannen van Klopp in een heuse kerstmiskraker.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zal Leicester City de titelstrijd spannend houden tot op het eind?

(267 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws