KVO terug naar af: Dit is toch wel een mentale dreun

KVO terug naar af: "Dit is toch wel een mentale dreun"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 22:58zo 08-12-2019 om 22:58

Laatste update: zondag 8 december 2019 om 23:02zo 08-12-2019 om 23:02

KV Oostende leefde even op een wolk na de overwinning tegen Anderlecht. De ontnuchtering volgde echter snel, dat ondervond ook Wout Faes.

De spelers van Oostende moesten een lange weg afleggen om tot in Eupen te geraken. Het zal echter ook een lange busrit terug zijn geworden voor Wout Faes en zijn ploegmaats. Wat liep er allemaal mis bij KVO? "Ik denk dat de eerste helft zwak was langs beide kanten. Het zal niet leuk geweest zijn om naar te kijken", aldus Faes tegenover Sporza.

De verdediger vond zijn ploeg wel het beste spelen in de tweede helft. "Wij waren de betere ploeg maar slikken dan toch dat doelpunt. Er liep daar vanalles mis", analyseert Faes. Na de overwinning tegen Anderlecht en de knappe prestatie in de beker komt deze nederlaag toch weer hard aan. "Ja dit is toch wel een mentale dreun", baalt de verdediger.

Door de nederlaag blijft KVO hangen op de veertiende plaats. Met vijftien punten uit achttien wedstrijden staan ze momenteel op zeven punten van de laatste plaats. Voor de winterstop speelt Oostende nog tegen Gent, Mechelen en Charleroi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws