Voormalig Italiaans international is Lukaku-fan: zijn verhaal heeft me geraakt

Voormalig Italiaans international is Lukaku-fan: "zijn verhaal heeft me geraakt"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 22:18zo 08-12-2019 om 22:18

Laatste update: zondag 8 december 2019 om 23:53zo 08-12-2019 om 23:53

Dat Romelu Lukaku zijn start niet gemist heeft bij Inter is ondertussen wel duidelijk. De Rode Duivel blijft dan ook lof oogsten. Dit keer is het de voormalige Juventus-spits Fabrizio Ravanelli die de loftrompet bovenhaalt.

Ravanelli speelde meer dan 100 wedstrijden voor de Italiaanse recordkampioen en won ondermeer de Champions League. Ravanelli weet dus wat het is om te presteren in Italië als spits. Lukaku kan alvast op de bewondering van Ravanelli rekenen.

"Ik heb gelezen dat hij in moeilijke omstandigheden is opgegroeid, dat heeft me echt geraakt. Het bewijst dat hij een slimme jongen is", aldus Ravanelli tegenover Eleven Sports. De Italiaan is ervan overtuigd dat hij zijn huidige vorm voor een groot deel aan Antonio Conte te danken heeft. "Hij heeft het geluk dat hij nu met Antonio Conte kan werken. Hij is een goede trainer die zijn spelers hard laat werken, erg professioneel ook."

Lukaku zit ondertussen al aan elf doelpunten in Italiaanse loondienst, waar eindigt dit voor onze landgenoot?  "Ik denk dat hij nog veel zal scoren voor Inter. Hij is fysiek ongelofelijk sterk, vooral zijn kracht is indrukwekkend. Uiteraard zal hij zeker 20 tot 25 doelpunten maken dit seizoen", laat Ravanelli optekenen.

Afgelopen speeldag liet hij echter na om zijn doelpuntentotaal op te krikken. Inter bleef steken op een gelijkspel tegen AS Roma. Door het verassende verlies van Juventus blijven Lukaku en co echter aan de leiding in de Serie A.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws