Anderlecht in zak en as na zesde 0-0: Dit is niet goed, doel was om te winnen

Anderlecht in zak en as na zesde 0-0: "Dit is niet goed, doel was om te winnen"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 21:27zo 08-12-2019 om 21:27

RSC Anderlecht hoopte tegen Sporting Charleroi een nieuwe stap richting Play-Off 1 te zetten, maar na een 0-0 (de zesde van het seizoen alweer) bleef het publiek verweesd achter. Ook Marco Kana had er veel meer van verwacht.

"Een 0-0 is niet goed, het doel was om te winnen", benadrukt Kana bij La Dernière Heure. Door de late wissels van Frank Vercauteren twijfelden sommige supporters daar aan. "In de eerste helft was er geen tempo en intensiteit. In de tweede periode hebben we geprobeerd om meer op te bouwen, door met drie verdedigers te spelen in plaats van vier. Dat heeft echter niet volstaan", aldus Kana.

"We hebben meerdere jongeren die de gave hebben om te versnellen, ik ben er zeker van dat zij dat de komende matchen zullen kunnen tonen. Iedereen op de club weet tot wat Doku in staat is. Dat zal er wel uit komen. Ook al zijn we goed, we moeten op het niveau van professionals spelen", is de boodschap van Kana.

"Het publiek verdient veel meer, ze hebben ons gesteund en verdienen overwinningen. Dat beseffen we maar al te goed in de groep", is Kana dankbaar. Toch wordt Play-Off 1 halen een hels karwei. "Zelfs al wordt het steeds moeilijker, we kunnen het nog bewerkstelligen. We gaan er alles voor doen", besluit de verdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Kan je de spelers van Anderlecht iets verwijten?

Ja
50%
Nee
50%
(243 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws