'Woedende buurtgenoten protesteren tegen metershoge muur rond huis van Walker'

'Woedende buurtgenoten protesteren tegen metershoge muur rond huis van Walker'

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 20:39zo 08-12-2019 om 20:39

Kyle Walker, rechtsback van Manchester City, heeft zich in de nesten gewerkt. De Engelsman wil een metershoog scherm rond het voetbalveld in zijn tuin bouwen, maar dat stuit op forse weerstand van zijn buren.

De verdediger van Man City heeft al zonder toestemming een hekje laten neerzetten en is nu van plan om nog verder te gaan, meldt The Sun. De Engelse krant weet dat Walker de barriere in hoogte wil verdubbelen om er voor te zorgen dat pottenkijkers zijn tuin niet meer in kunnen kijken. De Engelsman vindt het vervelend dat hij bekeken en gefotografeerd wordt als hij op zijn eigen veldje met zijn kinderen voetbalt.

Walker heeft zich met de plannen de woede van de buurt op zijn hals gehaald. In een reactie op het plan laten bewoners weten dat het scherm 'er niet uit ziet en niet overeenkomt met de omgeving in de wijk'. Ook stellen omwonenden dat ze liever een begrenzing op natuurlijke wijze zouden willen zien. Het is volgens The Sun niet de eerste keer dat er onrust is rondom het huis. Toen Stephen Ireland, voormalig speler van City, nog in het huis woonde liet hij het veldje aanleggen en was er protest.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws