Preud'homme neemt het op voor Carcela en Mpoku: “Dat zijn aanvallers”

Preud'homme neemt het op voor Carcela en Mpoku: “Dat zijn aanvallers”

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 17:12zo 08-12-2019 om 17:12

Standard pakte zondag een 2-2 gelijkspel op het veld van Royal Excel Moeskroen. De Rouches eindigden met negen spelers. Michel Preud'homme nam het na de partij op voor Paul-José Mpoku en Mehdi Carcela.

Mpoku pakte vroeg in de tweede helft rood. Carcela mocht vlak voor het einde eerder gaan douchen dan zijn ploegmaats. Vooral de overtreding van Carcela ging over de tongen, maar Preud'homme zalfde. "Dat zijn aanvallers die gefrustreerd waren omdat ze in de omschakeling elke keer neergehaald werden”, aldus Preud'homme tegenover Sporza.

“Pas na tien keer kwam daar een gele kaart voor. Dat zie je elke week op onze velden. In Europa krijg je automatisch geel. Wij kunnen natuurlijk slimmer en beter zijn, maar moeten de anderen dat dan niet doen? Moeten zij niet wat positiever spelen? Het zou mooier zijn als je twee ploegen hebt die willen voetballen”, stelde de trainer van Standard nog.

Door het gelijkspel moet Standard de tweede plaats laten aan KAA Gent. Standard telt nu 34 punten. De Buffalo's hebben één punt meer. Club Brugge voert de stand aan met 42 punten. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws