Club Brugge mag dromen van terugkeer Engels: Met veel plezier

Club Brugge mag dromen van terugkeer Engels: "Met veel plezier"

07-12-2019 16:00
1

Björn Engels speelt nu al enkele maanden in Engeland, zijn droomcompetitie. De verdediger kon al eerder uitkomen voor een Engelse ploeg, maar zag die transfer weggenomen worden door Club Brugge. Dat nam hij Blauw-Zwart kwalijk, al lijkt hij zijn ex-ploeg nu vergeven te hebben.

In interviews van de voorbije maanden was Engels duidelijk niet tevreden dat ze bij Club Brugge hem in het verleden een transfer naar Engeland (meer bepaald Bournemouth) hadden ontnomen. Vergeten is hij dat nog niet, maar hij lijkt het Club Brugge wel vergeven te hebben.

"Ik ben er niet op een al te mooie manier weggegaan", vertelt Engels bij Play Sports. "Maar het is niet alleen de fout van Club Brugge en de trainer van toen, ik heb dat ook misschien deels aan mezelf te danken", geeft Engels toe.

Nu speelt Engels in de Premier League. In de toekomst misschien opnieuw voor Club Brugge. "Je weet nooit", houdt Engels de deur open. "Ik zou met veel plezier ooit opnieuw uitkomen voor Club Brugge. Ik wacht op een nieuw stadion en dan ga ik", lacht hij.