Grote lof voor De Bruyne van legende Shearer: Een droom voor elke spits

Grote lof voor De Bruyne van legende Shearer: "Een droom voor elke spits"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 17:28vr 06-12-2019 om 17:28

Manchester City en Man Utd staan zaterdag tegenover elkaar in de Manchester Derby. Bij Man City rekent men op een sterke Kevin De Bruyne, die The Citizens voorbij de aartsrivaal moet loodsen. Met Alan Shearer heeft hij alvast één grote fan.

De Bruyne is één van de weinige spelers bij Man City die dit seizoen op een topniveau acteert. Shearer is enorm onder de indruk van onze landgenoot, die hij één van de beste middenvelders ter wereld vindt.

"Voor elke spits is het een droom om met De Bruyne te spelen, alleen al door het bereik van zijn passen", zegt hij bij de BBC. "Van voorzetten in de zestien tot ballen in de rug van de defensie, hij kan exact wat je nodig hebt afleveren", klonk het lyrisch.

Tegen Newcastle United, de ex-club van Shearer, toonde De Bruyne ook dat hij (mooie) doelpunten kan maken. "Hij kan de acties ook zelf afmaken. Zijn doelpunt tegen Newcastle was absoluut fantastisch, maar ik ben niet meer verrast wanneer hij zo'n dingen doet. Het is gewoon eigen aan een excellente speler, zij kunnen zo'n dingen op elk moment produceren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws