Mignolet keert terug naar STVV: “Ik verwacht een warm onthaal”

Mignolet keert terug naar STVV: “Ik verwacht een warm onthaal”

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 15:15vr 06-12-2019 om 15:15

Simon Mignolet keert met Club Brugge terug naar zijn oude club STVV. De doelman laat zich tegenover Sporza uit over de speciale wedstrijd.

"Natuurlijk is dat heel speciaal”, begint Mignolet. “Ik heb zoiets nog maar een keer eerder meegemaakt. Dat was toen ik met Liverpool op Sunderland moest spelen (ook twee ex-clubs van Mignolet, red.). Het grote verschil is dat ik nu weet dat er veel mensen in de tribune zullen zitten die niet alleen STVV, maar ook mij een warm hart toedragen."

"Ik veronderstel dat ik een warm onthaal zal krijgen”, gaat hij verder. “Dan leef je toch net iets anders toe naar zo een match. Het is aan mij om daar professioneel mee om te springen, want we willen met Club drie punten. Daarna hoop ik dat STVV zoveel mogelijk punten pakt, want daarmee doet STVV voor Club ook een goede zaak."

Mignolet wil natuurlijk de drie punten pakken tegen zijn ex-club. "Ik kan natuurlijk zelf de goals niet scoren, maar drie punten zijn wel belangrijk voor ons. Een makkelijke match wordt het niet. STVV heeft vertrouwen getankt tegen Genk en uit ervaring weet ik dat STVV thuis en tegen grote tegenstanders altijd iets meer kan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws