Ik verwacht nog altijd dat Mignolet zijn carrière bij STVV afsluit

"Ik verwacht nog altijd dat Mignolet zijn carrière bij STVV afsluit"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 12:00vr 06-12-2019 om 12:00

Simon Mignolet krijgt zaterdag een speciale match voorgeschoteld. Hij moet naar STVV, de ploeg waar zijn carrière begon. De fans van STVV kijken uit naar zijn comeback.

Dat bevestigt Mike Swysen, voorzitter van het Supportersverbond. "Als de wedstrijd op gang gefloten wordt, is Mignolet eentje van Club Brugge. Maar als er één speler is van de tegenpartij die hier een heel warm applaus mag verwachten, is hij het wel", geeft hij aan bij Het Belang Van Limburg.

Toch hadden sommige fans het moeilijk met de transfer. "We hadden altijd gehoopt dat hij in België alleen maar voor STVV zou voetballen. Ik had niet verwacht dat hij in de zomer al zou terugkeren naar ons land. Toch verwacht ik dat hij zijn carrière afsluit in Sint-Truiden, maar eerst heeft hij met Club nog wat katten te geselen. Daar willen wij zaterdag een stokje voor steken."

Ook zijn ex-ploegmaat Peter Delorge verwacht een aangenaam onthaal. "Het wordt een grote avond. Ik heb veel ex-spelers al horen zeggen dat het moeilijk is om hier terug te komen met een nieuwe werkgever. Dat zal voor Simon zéker het geval zijn. Het resultaat gunnen we hem uiteraard niet zaterdagavond, maar dat hij hier door de grote poort binnenkomt, staat vast."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Mignolet nog ooit voor STVV spelen?

(137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws