Mbokani oogst lof bij tegenstander: Hij is topschutter, dat zegt alles

Mbokani oogst lof bij tegenstander: "Hij is topschutter, dat zegt alles"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 11:15vr 06-12-2019 om 11:15

Antwerp neemt het vrijdag al op tegen Waasland-Beveren. Coach Arnauld Mercier weet dat hij voor een lastige opdracht staat met Waasland-Beveren, maar hoopt dat de Croky Cup hem kan helpen.

"Antwerp is een heel sterk collectief", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws. "Krachtig, aan de bal, in de duels. Een ploeg met 'un engagement totale', complete overgave. We zullen veel fighting spirit moeten tonen, spelen met een groot hart en hen proberen in de problemen te brengen. Het is altijd een voordeel dat ze energie verspeeld hebben deze week."

Die vermoeidheid bij Antwerp kan punten opleveren. "Ja, ze hebben gewisseld, maar zelfs een Haroun, een Mbokani en de centrale verdedigers hebben heel veel gegeven. Ik was op de match. Antwerp was indrukwekkend. Ze twijfelden niet, zelfs als ze achterkomen. Mbokani (blaast). Hij staat er altijd. Als je hem even iets geeft, neemt hij het."

Mbokani kan ook vrijdag weer het verschil maken. "Hij is de topschutter, dat zegt alles. De beste aanvaller is degene die het meeste scoort, dus dat is hij. Mbokani was de eerste die ik destijds vermeldde toen ze me vroegen wie de beste spelers in de Eerste Klasse zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Mbokani ook topschutter aan het eind van de JPL?

(304 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws