'Chelsea wil ondanks Hudson-Odoi en Pulisic nog met geld smijten'

'Chelsea wil ondanks Hudson-Odoi en Pulisic nog met geld smijten'

06-12-2019 11:04
5

Chelsea maakt werk van de komst van Wilfried Zaha. De Premier League-topclub heeft contact opgenomen met de aanvaller van Crystal Palace om te praten over een transfer, zo meldt kwaliteitskrant The Independent.

Zaha stond afgelopen zomer al op het lijstje van Chelsea, maar The Blues mochten vanwege het transferverbod geen spelers kopen. Daardoor ging bijna rivaal Arsenal met de 27-jarige aanvaller aan de haal, maar The Gunners bereikten geen akkoord met Crystal Palace en schakelden door naar Nicolas Pépé.

Ondanks de komst van Christian Pulisic en de contractverlenging van Callum Hudson-Odoi is Zaha nog altijd in beeld bij Chelsea. De club van manager Frank Lampard mag ook in januari geen spelers aantrekken, maar denkt al aan een zomerse overgang van Zaha. Technisch directeur Marina Granovskaia had onlangs een ontmoeting met Federico Pastorello, de zaakwaarnemer van de vleugelspeler.

De Ivoriaanse international was dit seizoen in vijftien competitieduels goed voor twee goals en één assist. Hij ligt tot medio 2023 vast bij Crystal Palace. Engelse media repten eerder over een prijskaartje van tachtig miljoen euro. Mogelijk speelt Chelsea in op een vertrek van Willian of Pedro. Beide routiniers hebben een aflopend contract.