Sandler aan het feest bij Anderlecht: Ik kijk al uit naar Club Brugge

Sandler aan het feest bij Anderlecht: "Ik kijk al uit naar Club Brugge"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 10:00vr 06-12-2019 om 10:00

Philippe Sandler maakte donderdag zijn comeback bij Anderlecht tegen Moeskroen (2-3). De Nederlander kon meteen terug winnen en was uiteraard opgelucht naar de partij.

Anderlecht zakte in de tweede helft nog in, maar kon de zege over de streep trekken. "We hebben in die tweede helft wel getoond dat we kunnen vechten voor een resultaat. Ik heb al zin in de kwarfinale tegen Brugge. Positief is al dat we thuisvoordeel hebben", zegt Sandler bij Het Laatste Nieuws.

Eén domper voor Anderlecht: Vincent Kompany viel alweer uit. "Wat juist het probleem is weten we niet, daar wordt in de kleedkamer niet over gesproken. Je moet nu ook niet denken dat hij als een verslagen jongen in de kleedkamer zit. Hij weet dat blessures bij het voetbal horen."

Ook Derrick Luckassen, die de 1-3 maakte voor Anderlecht, blikt tevreden terug. "Het was wel nog even opletten toen de 2-3 viel. Maar over de hele wedstrijd gezien zijn wij de verdiende overwinnaar. Het was een belangrijke wedstrijd, we willen tot het einde gaan in de beker."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws