OPSTELLING: Bölöni zet Mirallas weer op de bank voor verplaatsing naar Freethiel

OPSTELLING: Bölöni zet Mirallas weer op de bank voor verplaatsing naar Freethiel

06-12-2019 19:26

Na de Croky Cup is het weer tijd voor de Jupiler Pro League. Waasland-Beveren ontvangt op de Freethiel Royal Antwerp Football Club.

Waasland-Beveren was niet actief in de beker en komt dus uitgerust aan de aftrap tegen Antwerp. De voorlaatste van het klassement is echter dringend op zoek naar een driepunter want het voelt de hete adem in de nek. Rode lantaarn Cercle Brugge staat op 3 punten van Waasland-Beveren. Tegen Sporting Charleroi liep het aanvallend spaak (2-0), dus moeten onder meer Matthias Verreth en Din Sula plaatsruimen.

Antwerp heeft een vermoeiende midweekspeeldag in de Croky Cup achter de rug. Tegen KRC Genk werd de overwinning pas na strafschoppen binnengehaald. Na verlengingen werd het 3-3 tegen de landskampioen. Antwerp staat in de stand op een vijfde plek met 31 punten. Laszlo Bölöni kiest ervoor om Kevin Mirallas, tegen KV Mechelen (1-0) nog de held, opnieuw op de bank te zetten. Didier Lamkel Ze, Lior Refaelov en Ivo Rodrigues mogen topschutter Dieumerci Mbokani ondersteunen. Dino Arslanagic is weer fit.