'Real Madrid maakt werk van transfer en wil 55 miljoen euro op tafel leggen'

'Real Madrid maakt werk van transfer en wil 55 miljoen euro op tafel leggen'

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 07:46vr 06-12-2019 om 07:46

Real Madrid maakt werk van de komst van Donny van de Beek. De Spaanse topclub is bereid om 55 miljoen euro te betalen voor de middenvelder van Ajax, die Tottenham Hotspur al heeft afgezegd. De Londense club wilde Van de Beek ook graag hebben. 

Dat meldt De Telegraaf. 'Bronnen rond de Londense club melden dat de middenvelder van Ajax in de gesprekken aangaf dat zijn voorkeur uitgaat naar Real Madrid', schrijft de krant. Real Madrid wil nu doorpakken en de transfersom van 55 miljoen euro betalen aan Ajax. Van de Beek kan in Spanje een meerjarige verbintenis tekenen, weet De Telegraaf. 

Afgelopen zomer was er ook al sprake van een mogelijke transfer van Van de Beek naar Spanje, maar uiteindelijk besloot de speler om nog een jaar bij Ajax te blijven. Vanuit Spanje klonken er geluiden dat Real-trainer Zinédine Zidane de voorkeur geeft aan Paul Pogba, maar nu lijken de clubs achter de schermen toch druk bezig om een toptransfer te realiseren.

Van de Beek speelt vrijdagavond met Ajax tegen Willem ll. Aankomende dinsdag wacht de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Valencia in de Johan Cruijff Arena en een paar dagen later staat de topper tegen AZ op het programma. Van de Beek wil zich alleen bezighouden met de aankomende duels.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede speler voor Real Madrid?

(87 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws