Anderlecht reageert met winst: “Supporters hebben iets in losgemaakt in Oostende”

Anderlecht reageert met winst: “Supporters hebben iets in losgemaakt in Oostende”

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 07:28vr 06-12-2019 om 07:28

RSC Anderlecht gaat een ronde verder in de beker. Paars-wit reageert aldus met een overwinning na de blamage tegen KV Oostende. Doelman Hendrik Van Crombrugge reageerde tegenover Sporza.

"Dit is een felbevochten overwinning”, begint Van Crombrugge. “Op het einde was het een beetje pompen of verzuipen. Desondanks had Anderlecht toch de controle over de wedstrijd en was het de betere ploeg. We hebben ons verdiend gekwalificeerd. Vandaag was er iets meer druk dan de laatste weken, maar dat was vooral door onze wanprestatie op Oostende.”

“De reactie van de fans in Oostende heeft wel iets losgemaakt bij de jongens”, gaat de goalie verder. “We hebben een goed gesprek gehad met de fans en vandaag hebben we het best mogelijke antwoord gegeven. Er telde vandaag maar één ding en dat was doorstoten. Door hier te winnen na een mentale dreun tonen we toch weer onze mentale sterkte en weerbaarheid. Daar kan je op bouwen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws